Sinustako kirjaston kaveri?

Miten kirjasto voisi olla vielä parempi palvelu meille kaikille? Miten kirjasto voisi mielestäsi rikastuttaa kaupunkilaisten elämää ja millaisena näet kirjaston 10 vuoden päästä? Haastamme sinut mukaan kehittämään tulevaisuuden kirjastoa: ryhdy Kirjaston kaveriksi ja tule mukaan kehittäjäyhteisöön. Osallistumalla olet uudistamassa helsinkiläisten ylpeyden aihetta, kirjastoa ja sen palveluita.

Uusi tapa tehdä yhteistyötä

Kirjaston kaverit on meille uusi tapa olla vuorovaikutuksessa asiakkaidemme kanssa. Toivomme kuulevamme suoraa palautetta ja sinun näkökulmiasi – mikä palveluissamme toimii ja mikä ei? Olemme myös kiinnostuneita siitä, miten vietät ylipäätään vapaa-aikaasi ja mikä sinulle on tärkeää arjessasi. Kavereiden toiminta on avointa yhdessä tekemistä, jonka tavoitteena syntyy uusia kokeiluja, tuotteita ja palveluita, eli parempi kirjasto.

11_2000x1500px_72dpi

Osallistu silloin kun sinulle sopii

Haluamme tehdä tämä sinulle helpoksi ja joustavaksi. Työskentelemme etupäässä verkossa tehtävien, äänestysten, haastattelujen ja suunnitelmien parissa. Järjestämme tarpeen tullen myös tapaamisia joissa tutustumme ja syvennymme paremmin kirjaston kehittämiseen. Voit aina päättää oman tilanteesi mukaan, miten haluat ja ehdit osallistua. Emme sanele kaikkea valmiiksi, vaan haluamme jalostaa myös työskentelytapoja yhdessä kavereiden kanssa: millaisia toimintatapoja itse haluaisit käyttää ja mitkä aiheet sinua kiinnostavat? Olemme avoimia ehdotuksille. Pistä kommenttia tulemaan!

Nyt on juuri oikea aika hakea mukaan!

Me tarvitsemme apuasi kekseliäs kaupunkilainen. Kaveri-yhteisö on avoin kaikille, toivotamme tervetulleiksi niin vakioasiakkaat kuin harvakseltaan kirjastossa kävijät. Vaikka et olisi koskaan käynyt kirjastossa, olemme kiinnostuneita mielipiteistäsi.  Pääset oppimaan kiinnostavia asioita, pitämään hauskaa ja rakentamaan parempaa kirjastoa ja kaupunkia!

Ilmoittaudu mukaan ja kerro, miksi juuri sinä haluaisit kirjastolle kaveriksi.

Voit hakea mukaan aina 31.5.2016 saakka. Kaikkien mukaan hakeneiden kesken arvotaan palkinto, eli tyylikäs ja käytännöllinen Lenovo Yoga tabletti. Olemme yhteydessä valittuihin kavereihin 7.6.2016.

Tervetuloa – kavereiden käsissä kirjastosta syntyy vielä parempi kaupunkilaisten olohuone!

4 kommenttia artikkeliin ”Sinustako kirjaston kaveri?

1. Luen suht paljon ja erityisesti suomalaisten kirjailijoiden kirjoja. Minua kiinnostaa kirjastojen kehittäminen, koska käytän paljon kirjaston palveluita ja haluaisin, että
    kirjasto on jatkossakin ’koko kansan olohuone’ ja varsinkin saada lapset ja nuoret kirjastonkäyttäjiksi jatkossakin.

Liked by 1 henkilö

2. Kirjasto on minulle hyvin tärkeä. Käyn eri kirjastoissa , kaikissa en vielä ole käynyt. Kirjailijatapaamiset, teatterinkin olen katsonut, kirjoitupiiri, lasten tapahtumat.
    Olen eläkeläinen ja kiinnostunut asioista.

Tykkää