Ota yhteyttä!

Kirjaston kaverit -tiimi koostuu Helsingin kaupunginkirjaston eri alojen asiantuntijoista. Mukana on innovatiivista kehittäjää, palvelumuotoilijaa, ideanikkaria ja älyä.

Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi (at) hel.fi

Virve Miettinen
Vuorovaikutussuunnittelija

Virven tehtävä on ottaa kaupunkilaiset ja kumppanit mukaan tulevaisuuden kirjaston rakentamiseen ja suunnitteluun. Miten kirjaston palvelut vastaisivat vielä paremmin asiakkaiden tarpeisiin ja miten kirjasto voisi löytää uusia tapoja rikastuttaa kaupunkilaisten elämää? Näiden kysymysten parissa riittää pähkäiltävää!

Vapaa-ajalla Virve tykkää eksyä kotikaupungissaan, jänniin paikkoihin ja tuntemattomien ihmisten juttusille. Yrittää aina liftata kyytiin, jos näkee Plymouth Furyn vuosimallia 1956. Jättää hassuja viestilappuja kirjaston kirjojen väliin ja odottaa, että joku vastaisi.

Anu Koski
Konseptisuunnittelija

Anu tarkastelee kirjastoa designerin silmin ja pohtii työkseen, millä tavoin fyysinen ja digitaalinen maailma yhdistyvät tulevassa Keskustakirjastossa. Anu kokoaa, järjestelee ja analysoi kaupunkilaisten, kumppanien ja kirjaston ideat, toiveet ja tarpeet ja muovaa niistä toimivia ja joustavia kokonaisuuksia.

Vapaa-aikanaan Anu on ikääntyvä nuori kapinallinen, joka tekee käsitöitä ilman ohjeita ja on kiinnostunut asioiden sattumanvaraisuudesta. Istuu merenrannalla tuijottamassa horisonttiin ja tahtoo taas takaisin Barcelonaan.

Karoliina Korhonen
Koulutuskoordinaattori

Karoliinan päätyö on henkilöstön koulutusten suunnittelussa ja koordinoinninssa. Kehittämistoimiston monitoiminainen, joka on mukana myös kirjaston yhteiskehittämisprojekteissa. Karoliinaa kiinnostaa kaupunkilaisten näkemys tulevaisuuden kirjastosta. Miten voimme kehittää palveluitamme ja osaamistamme kaupunkilaisten tarpeita vastaavaksi?

Vapaa-ajalla Karoliina on taiteellinen raudannostaja. Tykkää rasvattomasta Lattesta ja itämaisista kissoista. Karoliina toivoo pinkimpää Helsinkiä.

Ville Mensio (isyysvapaalla 19.6.2016 saakka)
Suunnittelija

Villen työtehtäviin kuuluu pienten ja suurten tilaprojektien johtaminen ja kirjaston palvelujen kehittäminen asiakkaiden ja henkilökunnan kanssa.

Vapaa-ajalla Ville tykkää samoilla luonnossa ja golfkentällä. Tekee kokeiluja keittiössä, sekä puristaa hien irti salibandyssä.